Skip to content

EDWIN EVERS BAND

Al vele jaren werkt ELMER MEDIA samen met de Edwin Evers Band voor verschillende projecten. Dit is ontstaan uit een goede samenwerking tussen Edwin Evers en Elmer de Winter toen zij collega’s waren bij Radio 538. Tijdens het radioprogramma “Evers Staat Op” filmde en monteerde Elmer de optredens van de artiesten die in het programma langskwamen. Deze samenwerking is na deze periode verder gegaan en hier zijn mooie projecten uit ontstaan. 

80'S CLUBTOUR PROMO VIDEO

In de zomer van 2022 was de Edwin Evers Band in verschillende openluchttheaters te zien met de 80’s Clubtour. Tijdens het optreden in Ede, hebben wij opnames gemaakt en deze gemonteerd tot een promo video. Deze is op 22 juni 2022 uitgezonden bij HUMBERTO op RTL 4.

HET BESTE UIT 10 JAAR THEATER

Samen met Edwin Evers hebben wij de montage van “Het Beste uit 10 Jaar Theater” verzorgd. Deze compilatie van verschillende theatershows van de Edwin Evers Band was op oudejaarsavond 2021 te zien op RTL 4.

DE TUINSET

In 2020 hebben wij in samenwerking met de Edwin Evers Band de “Tuinset” opgenomen. Deze registratie voor YouTube hebben we met 5 camera’s vastgelegd en vervolgens in 3 delen gemonteerd. Op 25 augustus 2020 was Edwin Evers te gast bij JINEK op RTL 4 waarin een preview hiervan werd uitgezonden.

KLEINE JONGEN

In 2019 werden wij gevraagd om de single “Kleine Jongen” van de Edwin Evers Band te registeren en te monteren. De opnames hiervan hebben plaatsgevonden in de Wisseloord Studio’s in Hilversum.

IK MEEN HET

De Edwin Evers Band maakte een reggae versie van het bekende Andre Hazes nummer “Ik Meen Het”. Tijdens een show van de Edwin Evers Band in Leeuwarden, hebben wij de videoclip opgenomen en gemonteerd. De opbrengst van de single ging volledig naar KiKa.

Met Elmer heb ik al een hele tijd een geweldige samenwerking. Zo maakte hij vele videoclips voor de Edwin Evers Band, edits voor onze theatershows en een geweldige registratie van onze Tuinset. Hij is super flexibel, gedreven en met oog voor detail maakt hij van alle producties iets moois! Voor een video productie of edit is hij vaak de eerste die ik bel.

Edwin Evers

ew